...
Αποφράξεις

Στην Ευρωβιολογική Πάντου Γεώργιος αναλαμβάνουμε την διατέλεση αποφρακτικών εργασιών κάθε είδους, με εξατομικευμένες μεθόδους απόφραξης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το εξιδεικευμένο προσωπικό της Ευρωβιολογικής θα δώσει άμεση λύση στο πρόβλημά σας ενώ θα σας καθοδηγήσει στη μεθοδευμένη συντήρηση των φρεατίων για αποφυγή οποιασδήποτε μελλοντικής εμπλοκής στη ροή του εκάστοτε συστήματος.

Είδη των αποφράξεων:

Οι αποφράξεις διακρίνονται ανάλογα την προέλευση τους, ενώ το κάθε υδραυλικό σύστημα που χρήζει απόφραξης απαιτεί διαφορετική μέθοδο την οποία θα υπολογίσουν οι εμπειρογνώμονες. Τα βασικά είδη των αποφράξεων αφορούν:

Απόφραξη αγωγών:

Η απόφραξη κάποιου κεντρικού αποχετευτικού αγωγού αποτελεί ένα σύνηθες φαινόμενο κυρίως σε κτίρια και εταιρείες μεγάλης κινητικότητας. Ο λόγος που συνήθως φράζουν οι αγωγοί είναι επειδή συσσωρεύονται λίπη, δομικά υλικά , υπολείμματα φαγητού ή χημικά που ενδεχομένως να μην διαλύονται με σκοπό η ροή των υγρών να ελλατώνεται η να διακόπτεται. Άλλες αιτίες φραγής των αγωγών είναι:

 • Σταδιακές αλλαγές στο περιεχόμενο του αγωγού (Θερμοκρασία, Ροές, Πίεση, Χημεία)
 • Διαταραχές παραγωγής (χημική έγχυση)
 • Λειτουργικές αλλαγές – μη καλή συντήρηση μέσω καθαρισμού με έμβολο
 • Ανεπαρκής κατασκευή / καθαρισμός αγωγού και απόδειξη γεωμετρίας για επιτόπια επιθεώρηση
 • Λανθασμένη επιλογή και χρησιμοποίηση εμβόλου. π.χ. χρησιμοποιώντας ένα έμβολο χωρίς παράκαμψη για αγωγό

Τα παρακάτω συντελούν στην στένωση ή την απόλυτη φραγή των αγωγών. Σε τέτοια περίπτωση η απόφραξη θα πρέπει να είναι άμεση, καθώς εάν η απόφραξη στερεοποιηθεί και δεν μπορεί να αφαιρεθεί, τότε ο αγωγός (ή ένα τμήμα από αυτόν) θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Απόφραξη σωληνώσεων – Ομβρύων -σιφονιών και φρεατίων

Τα πιο συνηθισμένα περιστατικά φραγής στα υδραυλικά εσωτερικών χώρων είναι οι περιοχές κάτω από τις τουαλέτες καθώς και οι νεροχύτες, μπανιέρες και το ντους , φυσικά η συνηθέστερη μορφή απόφραξης είναι αυτή των σιφονιών και φρεατίων . Ο λόγος είναι ότι τα παραπάνω έχουν καμπύλα κανάλια που έχουν σχεδιαστεί για να συλλέγουν μια μικρή ποσότητα νερού που εμποδίζει τα αέρια αποχέτευσης να ανέβουν από την αποχέτευση. Σε αυτές τις περιοχές συνήθως θα φράξουν τη ροή των υδάτων τα υπολείμματα σαπουνιού , τα προϊόντα χαρτιού, οι τρίχες, τα υπολείμματα τροφών, το λίπος κουζίνας κ.ο.κ.

Εάν μόνο μία αποχέτευση φαίνεται να είναι φραγμένη ή να ρέει αργά, είναι σημάδι ότι αντιμετωπίζετε μια εσωτερική φραγή υδραυλικών εγκαταστάσεων. Αυτά μπορούν συνήθως να επιλυθούν με μία άμεση εμβόλιμη διαδικασία. Δεν συνιστούμε τη χρήση υγρών καθαρισμού αποχέτευσης ή πηκτωμάτων, τα οποία μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία σας και να αλλοιώσουν το εσωτερικό ορισμένων σωλήνων.

Αξιολόγηση προβλήματος αποχετευτικής γραμμής

Εάν παρατηρήσετε ότι πολλές αποχετεύσεις φαίνεται να επηρεάζονται ταυτόχρονα (ειδικά σε διαφορετικούς χώρους του σπιτιού), μπορεί να αντιμετωπίζετε κάτι περισσότερο από ένα απλό φράξιμο. Εάν υπάρχει πρόβλημα με τη γραμμή αποχέτευσης, θα μπορούσε να προκαλέσει την αργή ροή των αποχετεύσεων σε όλο το σπίτι.

Μέθοδοι αποφράξεων:

Ποιά μέθοδος θα ακολουθηθεί για την απόφραξη της εκάστοτε υδραυλικής εγκατάστασης;

Η απάντηση δίνεται από το εξιδεικευμένο προσωπικό της Ευρωβιολογικής Γεώργιος Πάντου με βάσει δύο συντελεστές:

 • Το μέγεθος της φραγής
 • Την τοποθεσία της

Οι βασικές μέθοδοι που ακολουθούνται για την εκάστοτε απόφραξη είναι:

 • Μέσω πιέσεων υδροβολής
 • Με ηλεκτρικό αποφρακτικό
 • Με «πιστόλι»
 • Μέσω μηχανημάτων έργου
 • Με μπεκ

Σε κάθε ένδειξη φραγής υδραυλικής εγκατάστασης επικοινωνήστε άμεσα με το εξιδεικευμένο προσωπικό της Ευρωβιολογικής Γεώργιος Πάντου για να δοθεί άμεσα λύση και να αποφευχθεί η επανεμφάνιση ενός τέτοιου περιστατικού. Η ομάδα της ευρωβιολογικής θα είναι κοντά σας άμεσα 24 ώρες το 24ωρο!

...
Αντλύσεις υδάτων

Δεν βρέθηκε περιγραφή...

...
Μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων

Η ευρωβιολογική αναλαμβάνει την εκπόνηση ΜΠΕ (Μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων), σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Προσδιορίζονται ποσοτικά οι άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις στους εξής τομείς:


 • Ανθρωπογενές περιβάλλον, χλωρίδα και πανίδα.
 • Έδαφος, ύδατα, ατμόσφαιρα και περιβάλλοντα χώρο.
 • Περιβάλλουσα υλικοτεχνική υποδομή και πολιτιστική κληρονομιά.
 • Οι αλληλεπιδράσεις των ανωτέρω.

Διαθέτουμε το επιστημονικό υπόβαθρο και την επαγγελματική εμπειρία για να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και άμεσα στις ανάγκες που προκύπτουν κατά τη διαδικασία της περιβαλλοντικής αδειοδότησης για την έκδοση της Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων ενός έργου ή δραστηριότητας.

...
Βιολογικοί καθαρισμοί / Συντήρηση

Τα πλεονεκτήματα :

 • Γίνεται εγκατάσταση μετά και από υπάρχον βόθρο.
 • Μια λύση με έμμεση ανταπόδοση επένδυσης.
 • Χαμηλό κόστος συντήρησης.
...
Κατασκευή & τοποθέτηση βιολογικών μηχανισμών

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση βιολογικών μηχανισμών σε λειτουργία, Μονάδων Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων, αλλά και Βιομηχανικών Αποβλήτων. Παράλληλα αναλαμβάνει τη Λειτουργία και Συντήρηση Υφιστάμενων Μονάδων Επεξεργασίας. Επίσης για παλαιούς Βιολογικούς Καθαρισμούς, αναλαμβάνει τη Βελτίωσή τους, με Μηχανήματα Τελευταίας Τεχνολογίας.

...
Διαχείριση αστικών, βιομηχανικών λυμάτων

Στην διαχείριση αστικών λυμάτων περιλαμβάνονται τα οικιακά λύματα, καθώς και άλλα λύματα όπως από εμπορικές και συναφείς δραστηριότητες όπως κτήρια γραφείων, σχολεία, τουριστικά καταλύματα.

H εταιρία μας αναλαμβάνει την διαχείριση Βιομηχανικών λυμάτων που προκύπτουν από τις διάφορες διεργασίες που λαμβάνουν χώρο σε μια βιομηχανία. Αυτά τα λύματα μπορεί να προέρχονται από βαφεία, οινοποιεία, βιομηχανίες τροφίμων, σφαγεία, κονσερβοποιεία, γαλακτοκομεία κ.α.

Η επεξεργασία που απαιτείται σε κάθε βιομηχανία εξαρτάται από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κάθε μίας, τον τελικό αποδέκτη ή τις επιθυμητές χρήσεις των απόνερων και τα διαθέσιμα οικονομικά και τεχνικά μέσα.

...
Απολυμάνσεις

Δεν βρέθηκε περιγραφή...

...
Προϊόντα Βιοτεχνολογίας
 • Σύγχρονη και συνεχής λειτουργία συστήματος καθαρισμού όλων των αγωγών λυμάτων, ενώ καταπολεμά και τη δυσοσμία.
 • Βιολογική λειτουργία με αυξημένο αριθμό βακτηρίων, φιλικά στο περιβάλλον και συμβατά με όλους τους βιολογικούς καθαρισμούς. Εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρότητας (χαμηλό BOD) στις χημικές αναλύσεις.
 • Το προϊόν διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις καθώς και έγκριση N5L2 για χρήση σε χώρους τροφίμων.
 • Καθαρίζει και αποτρέπει τη δυσοσμία που προέρχεται από τους αγωγούς λυμάτων και ιδιαίτερα από τους εσωτερικούς αγωγούς λυμάτων (μπάνια, κουζίνες, σιφόνια κλπ), στους οποίους ο καθαρισμός είναι σπάνιος, ιδιαίτερα απαιτητικός και δαπανηρός.
 • Κατάλληλο και για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους.
 • Ετησίως αρκούν 2 μπουκαλάκια του προϊόντος μας για μία οικεία (1 μπουκάλι το εξάμηνο).
 • Δοσολογία: 60gr. του υπερσυμπυκνωμένου μας προϊόντος (δηλαδή 1/4 του μπουκαλιού) για οικιακή χρήση. Χρησιμοποιείται 1 φορά στις 15 ημέρες στο σιφόνι του νεροχύτη και στο σιφόνι της μπανιέρας (60gr. σε κάθε σιφόνι). Η χρήση πρέπει να γίνετε πάντα το βράδυ ώστε για 6 ώρες να μην υπάρχει ροή λυμάτων στο δίκτυό μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να γίνετε σχολαστικό πλύσιμο των χεριών μετά τη χρήση, να αποφύγεται η επαφή με τα μάτια ή ανοιχτές πληγές. Μακριά από παιδιά!

 1. 100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
 2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΟ
 3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟ
 4. ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ
1
×